Bruce Dickinson perehdyttää toisen maailmansodan hävittäjälentokoneiden maailmaan – Videosarjan ensimmäinen osa julki

https://youtu.be/HFAHC-KNIlo

Iron Maiden -laulaja on myös ansioitunut lentokapteeni.

Bruce Dickinson tunnetaan paitsi Iron Maidenin laulajana, myös innokkaana historian ja ilmailun harrastajana sekä lentokapteenina. Onkin siis erittäin osuvaa, että mies on valittu World of Tanks, World of Warplanes ja World of Warships -peleistä tutun Wargamingin tuottaman videosarjan selostajaksi.

Kymmenosaisessa The Bruce Dickinson Warplanes Diaries -videosarjassa Dickinson esittelee toisen maailmansodan aikaisia hävittäjälentokoneita. Juuri julkaistussa ensimmäisessä osassa esittelyyn pääsee Hawker Hurricane. Videot julkaistaan World of Warplanesin virallisilla portaaleilla ja Youtube-kanavalla kesä-elokuun aikana. Lisäksi Wargaming on tuottanut uuden videon Aces High -klassikolle nostaakseen hattua Dickinsonille ja Iron Maidenille.

”Olemme erittäin iloisia siitä, että Bruce jakaa innostuksensa ja osaamisensa World of Warplanesin kanssa näiden informatiivisten videoiden kautta, jotka hän on tehnyt omaan jäljittelemättömään tyyliinsä”, kommentoi Wargaming-yhtiön markkinointijohtaja Al King.