Charon-, Harmaja- ja Northern Kings -yhtyeistä tuttu JP Leppäluoto sooloilee – kuuntele ensisingle tulevalta albumilta tästä

18.8.2019 13:14

Charon-, Harmaja- ja Northern Kings -yhtyeistä sekä Raskasta Joulua ja Raskasta Iskelmää -kokoonpanoista tuttu JP Leppäluoto luo myös soolouraa. Miehen oma sävellys Kuoppa julkaistiin perjantaina 16.8. ja sen on sanoittanut Sana Mustonen.

”Halusin kokeilla, mitä tapahtuu, jos nainen kirjoittaisi minulle tekstin minusta. Tiesin, että Sana Mustonen olisi erittäin kova tekijä tähän hommaan, joten päädyin avautumaan hänelle rehellisesti, miten elämässäni – ja pääni sisällä – on mennyt ja on meneillään. Oli pelottavaa, kuinka läpinäkyväksi olin Sanalle itseni tehnyt, ja miten menneet, vanha minä, levitettiin nyt eteeni riepoteltavaksi”, Leppäluoto kommentoi.

Lisää Leppäluodon omaa materiaalia on luvassa vuonna 2020. Tätä ennen uuteen biisiin julkaistaan myös musiikkivideo. Mustosen lyriikoista vaikuttunut Leppäluoto jatkaa: ”Itsepähän pyysin, tämän tietysti ansaitsin ja tämä on läpi käytävä, sen verran minussa on masokistia. Kuoppa on kappale entisestä minusta, joka oli itsetuhoinen, sokea hölmö, joka pohjakosketuksen saatuaan, muutaman naarmun ja avohaavan jälkeen, päätti palata pintaan.”

Leppäluodon loppuvuoteen sijoittuva joulukiertue julkistetaan elokuun lopulla.

Kuuntele Kuoppa alta.

Lisää luettavaa