CMX julkaisee Seitsentahokkaan – Erikoispainos vain Soundista!

CMX:n 14. studioalbumi Seitsentahokas ilmestyy 22. helmikuuta 2013. Soundi julkaisee sen yhteydessä uraauurtavan CMX-erikoisnumeron, joka sisältää yhtyeen odotetun uutuusalbumin.

Tiiviissä yhteistyössä bändin kanssa tehty tuhti CMX-erikoisnumero pitää sisällään Seitsentahokas-cd:n lisäksi yhtyeen tuoreen haastattelun, studiopäiväkirjan, runsaasti arkistojuttuja vuosien varrelta, paljon harvinaista kuvamateriaalia, ison CMX-julisteen ja paljon muuta. Ja mikä parasta, erikoisnumeron ennakkoon tilanneet saavat cd:n ja lehden kotiinsa pari päivää ennen albumin virallista julkaisupäivää! Erikoisnumeroa voi ostaa vain Soundin nettisivuilta.

Rajoitetun CMX-erikoisnumeron ennakkotilaus alkaa 12.12.2012 osoitteessa www.soundi.fi/seitsentahokas

KUSIMYRSKY-SINGLE

Seitsentahokkaan ensimmäinen single on nimeltään Kusimyrsky, josta saatiin ennakkomaistiainen jo viime viikolla. Single julkaistaan 30.11. ja sen kansi näyttää tältä:

CMX palaa vielä tänä vuonna pitkästä aikaa keikkalavoille kahden illan ajaksi. Päivämäärät ja areenat ovat:

4.12.2012 Tampere, Klubi
5.12.2012 Helsinki, Tavastia (Loppuunvarattu)

CMX JATKAA KOLMIHENKISENÄ

CMX:n sisällä on tapahtunut albumin myötä muutos miehistössä, kuten alla olevalta Soundin studiossa kuvaamalta videoltakin käy ilmi. Vuodesta 1997 asti remmissä olleen rumpali Tuomas Peipon ja CMX:n tiet ovat eronneet aikatauluongelmien vuoksi ja Seitsentahokkaalla rytmiä lyö muun muassa 51 Koodia -orkesterista ja Kumikamelista tuttu Olli-Matti Wahlström. Olli-Matti soittaa myös tulevilla keikoilla, mutta ei kuitenkaan ole yhtyeen varsinainen jäsen. Virallisesti CMX on tätänykyä kolmihenkinen.

Lisää rumpaliasiaa ja CMX:n muita kuulumisia löydät tänään ilmestyneestä Soundista 11/2012!