Coldplay palasi studioon, miten on Bowien laita?

24.1.2009 16:24

Japanin- ja Australian-kiertueisiin valmistautuva brittibändi Coldplay on ryhtynyt uuden materiaalin purkituksiin. Orkesteri on paljastanut vetäytyneensä muutamaksi viikoksi studioon tuottajana toimivan Brian Enon kanssa.

Japanin- ja Australian-kiertueisiin valmistautuva brittibändi Coldplay on ryhtynyt uuden materiaalin purkituksiin. Orkesteri on paljastanut vetäytyneensä muutamaksi viikoksi studioon tuottajana toimivan Brian Enon kanssa. Eno tuotti myös Coldplayn edellisen Viva La Vida Or Death And All His Friends -pitkäsoiton.

Coldplay sai neljä ehdokkuutta The BRIT Awards 2009 -tapahtumaan. Yhtye on ehdolla parhaan albumin ja singlen tekijäksi. Pysti saattaa lohjeta myös sarjoissa "paras brittiyhtye" ja "paras brittiläinen liveyhtye". Levysarjassa Coldplay kisaa Elbow’n, Radioheadin, Duffyn ja The Ting Tingsin kanssa. Palkinnot jaetaan Lontoon Earl’s Courtissa 18. helmikuuta.

Englantilaistähti David Bowien huhutaan myös uppoutuneen studioon. Artistin uskotaan nauhoittavan uutta materiaalia Berliinissä, jossa hän on purkittanut aikaisemmin klassisen Berliini-trilogiansa Low, Heroes ja Lodger. Bowien edellinen studioalbumi Reality ilmestyi vuonna 2003.

Lisää luettavaa