Corey Taylor avautuu Slipknotin tulevaisuudesta: ”Voin jatkaa tällä tavalla kiertämistä enää viitisen vuotta”

Laulaja kertoi asiasta tuoreessa haastattelussa.
3.7.2023 18:33

Slipknotissa vuodesta 1997 laulanut Corey Taylor uskoo, että hänen matkansa bändissä on tulossa päätökseen tämän vuosikymmenen aikana. Joulukuussa 50 vuotta täyttävä solisti kertoo saksalaisen Rock Antennen tuoreessa haastattelussa, että haluaa jatkaa esiintymistä niin kauan kuin se on fyysisesti mahdollista ja keikoilla riittää yleisöä.

”Jos laatu alkaa laskea, tiedän, että on aika laittaa pillit pussiin. Olen miettinyt asiaa ja luulen, että voin jatkaa tällä tavalla kiertämistä enää viitisen vuotta. Yritän pitää itsestäni huolta ja kuntoilen kun voin. Etenkin tänne [Eurooppaan] matkustaminen on uuvuttavaa, ja ruoka on kamalaa, joten se vaikeuttaa asioita”, Taylor kertoo haastatelussa.

”Kun en enää kykene keikkailuun fyysisesti, en välttämättä lopeta esiintymistä täysin. Ehkä silloin alan tehdä omia akustisia juttujani… Mutta siinä vaiheessa, kun en pysty enää antamaan sataprosenttista panostani lavalla, pistän pelin poikki.”

Solisti kertoo, että matkan varrelle on mahtunut paljon luiden murtumisia ja muita onnettomuuksia, mutta bändi ei ole juuri hidastanut siitä huolimatta.

”Nousin lavalle kolme viikkoa sen jälkeen kun selkärankani leikattiin! Emme tiedä rajojamme kunnes ne tulevat vastaan. Minulla on velvollisuuksia fanejamme kohtaan, mutta myös itseäni ja perhettäni kohtaan. En halua olla vanhoilla päivilläni sellaisessa tilanteessa, että yritän nostaa lapsenlapseni syliini, mutta en pysty sillä jalkani eivät toimikaan. En suostu sellaiseen. Elämänlaatuni on oltava tuota parempaa.”

Mikäli muu bändi haluaisi jatkaa Slipknotia Taylorin mahdollisesta eläköitymisestä huolimatta, mies on valmis auttamaan korvaavan laulajan etsimisessä.

”Tämä bändi on aina ollut suurempi kuin osiensa summa. Oli vaikeaa, kun jouduimme jatkamaan eteenpäin ilman Paulia ja Joea. Se on ollut vaikeaa siitä asti, kun alkuperäinen yhdeksikkö ei ole enää ollut alkuperäinen yhdeksikkö”, laulaja kertoo viitaten vuosina 2010 ja 2021 menehtyneisiin jäseniin Paul Grayhin ja Joey Jordisoniin.

Katso haastattelu alta. Jutussa käsitelty osuus alkaa noin 29 minuutin kohdalla.

Lisää luettavaa