Corey Taylor muistaa ikuisesti hetken, joka sai laulajan tavoittelemaan musiikkiuraa – ”Se tapahtui päivänä, jolloin yritin itsemurhaa viimeisen kerran…”

Laulaja koki valaistumisen käytyään ensin pohjamudissa.
18.8.2023 09:32

Syyskuussa toisen sooloalbuminsa julkaiseva Corey Taylor on tehnyt menestyksekkään uran Slipknotin sekä Stone Sourin keulilla. Tuoreessa Metal Hammer -lehden haastattelussa laulaja muistelee sitä hetkeä, jolloin hän koki valaistumisen ja päätti alkaa tavoitella uraa musiikin parissa. Tämä tapahtui Taylorin mukaan aikana, joka oli laulajan elämän synkimpiä ja vaikeimpia ajanjaksoja.

”Se tapahtui päivänä, jolloin yritin itsemurhaa viimeisen kerran. Olin tehnyt jotain yrityksiä aiemminkin, mutta sillä kertaa olin puhjamudissa. Olin napannut kylpyhuoneesta kourallisen lääkkeitä – en edes tiennyt, mitä ne olivat. Onneksi ex-tyttöystäväni äiti, joka oli ensihoitaja, sattui piipahtamaan luonani, koska hän tiesi, että minulla on vaikeaa. Hän löysi minut lattialta, soitti hätäkeskukseen ja minut kiidätettiin sairaalaan vatsahuuhteluun. Jota en muuten suosittele kenellekään”, Taylor muistelee.

”Isoäitini haki minut sairaalasta. Kotiin päästyäni makasin sohvalla ja mietin, ’Miksi edes yritän?’ Avasin television ja näin, miten Faith No More soitti Epic-kappaletta Video Music Awardseissa. Bändi kuulosti uskomattomalta ja Mike Patton (Faith No More -solisti) oli aivan mieletön. Seuraavana päivänä menin soitinliikkeisiin laittamaan ylös ilmoituksia, joissa etsin bändiä. Siitä se kaikki lähti.”

Lisää luettavaa