Corey Taylor nauhoitti Velvet Revolverin kanssa

Basisti Duff McKagan on vahvistanut lähes varmana pidetyn huhun, jonka mukaan Slipknotin ja Stone Sourin Corey Taylor on ryhtynyt yhteistyöhön Velvet Revolverin kanssa. Mutta onko mies siltikään yhtyeen uusi laulaja?

– Kyllä vain, teimme Coreyn kanssa nauhoituksia. Hän on loistava, hänellä on sukupolvensa paras rockääni. Mutta Velvet Revolver aktivoituu aikaisintaan syksyllä, joten tilanne voi muuttua vielä moneen kertaan. Rakastan ajatusta, että Taylor tähdittää jatkossa Velvet Revolveria, mutta lopulliset vastaukset ovat vielä hämärän peitossa, Duff pyörittelee.

McKagan on lähikuukausina kiireinen oman Loaded-yhtyeensä kanssa. Ryhmä julkaisee Tery Daten tuottaman The Taking -albumin huhtikuun puolivälissä.

Slipknot on puolestaan taas vaihteeksi "murhamysteerin" kourissa. Yhtye on nyt yhdistetty 17-vuotiaan teinin tekemään kaksoismurhaan, joka tapahtui Yhdysvalloissa viime viikolla.

Nuorukainen tappoi isovanhempansa viidakkoveitsellä ja poltti heidän talonsa jälkien peittämiseksi. Poliisi on kiinnostunut paikalta löytyneestä Slipknotin albumista ja sen kannessa olevasta pentagrammista. Lisää aiheesta täällä.