Puhelimen fanin käsistä läpsäissyt Corey Taylor: ”Voitte vihata jos haluatte, se ei tule estämään minua”

Slipknot-nokkamies on ottanut kantaa taannoiseen välikohtaukseen.

Slipknot-nokkamies Corey Taylor (kuvassa) pysyttelee otsikoissa.

Nyt tulevalla Korn-albumillakin vieraileva herra on ottanut kantaa reilun kuukauden takaiseen, niin sanottuun kännykkä-gateen (tapaus, jossa Taylor kävi läpsäisemässä puhelimen eturivissä olleen fanin käsistä).

”Näet kadulla porukkaa, joka ei saa nokkaansa irti typeristä luureistaan kadun ylittämisen ajaksi. – – Rakastan katsella ihmisiä, jotka ovat hautautuneet pieniin teknologiamaailmoihinsa, ja sitten todellisuus iskee vasten heidän kasvojaan”, Mr. Taylor juttelee vastikään julkaistussa Las Vegas Review-Journalin haastattelussa.

Samalla mies kuitenkin oikaisee tiettyjä hänestä viime aikojen keikkakäyttäytymisen myötä syntyneitä käsityksiä:

”Eivät minua haittaa ihmiset, jotka ottavat valokuvia. Eivät edes ihmiset, jotka kuvaavat videota. Rakastan moista, sillä näin tekevät ihmiset ovat kaiken aikaa sitoutuneita show’hun. – – Monilla on väärä käsitys; he ajattelevat, että jos vain onnistun äkkäämään jonkun puhelimineen, yritän panna asialle pisteen. Se ei ole tarkoitukseni. Mutta jos näen jonkun niin, että on ilmeistä, ettei hän ole edes läsnä tilanteessa tällaista henkilöä voi joskus olla syytä hieman tuupata hänen huomionsa saamiseksi. – – Voitte vihata minua jos haluatte, se ei tule estämään minua läimäyttelemästä noita kapistuksia ihmisten käsistä.”

Lue koko haastattelu täältä ja valitse puolesi!

Corey Taylorin toinen yhtye Stone Sour on suuntaamassa syksyllä studioon.