Country pop -tähti tarttui pimeyden prinssin hittiin – ”Olen aina ollut Ozzy Osbourne -fani”

Carrie Underwood on aina kuullut Mama, I'm Coming Home -kappaleessa kantriviboja.
18.7.2022 10:52

Country pop -suuruus Carrie Underwood on julkaissut uuden Apple Music Sessions -live-ep:n, joka sisältää pari laulajatähden omaa kappaletta sekä coverin Ozzy Osbournen vuoden 1991 No More Tears -levyn hitistä Mama, I’m Coming Home. Kappaleet julkaistiin sekä pelkkänä audiona että myös liikkuvalla kuvalla varustettuna.

”Olen aina ollut Ozzy Osbourne -fani ja Mama, I’m Coming Home on yksi kaikkien aikojen suosikkikappaleitani. Minusta se on aina tuntunut hyvin paljon kantribiisiltä ja olen halunnut coveroida sen jo pitkään. Tämä oli todella hauska tilaisuus vihdoin saattaa haave toteen. Toivottavasti Ozzy pitää versiostamme ja on siitä ylpeä”, Underwood kommentoi.

Underwood nähtiin hiljattain lavalla Guns N’ Rosesin keikalla, jossa tämä duetoi Axl Rosen kanssa Sweet Child O’ Mine -kappaleen palaten lavalle vielä setin päättäneen Paradise Cityn aikana. Axl Rose, jonka Underwood nimeää yhdeksi suurimmaksi laulajaesikuvakseen, nähtiin vastavuoroisesti vierailemassa Underwoodin keikalla viime keväänä.

Lisää luettavaa