Countrytähti tempaisi eturivissä ollutta katsojaa tauluun kesken esityksensä – edustaja joutui selittämään mistä oikein oli kyse

4.12.2016 22:11

Country-tähti Luke Bryan esiintyi muutama päivä sitten Charlie Danielsin 80-vuotispäiväjameissa, joilla kerättiin rahaa yhdysvaltalaisille sotaveteraaneille. Kesken showta tapahtui kuitenkin kummia, kun Bryan asteli kylmän rauhallisesti eturivissä olleen fanin eteen, tempaisi tätä kuokkaan soiton keskeytymättä ja jatkoi kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Tapauksesta vuotanut video ehti luonnollisestikin herättää melkoisesti ihmetystä, joten nyt miehen edustaja on astunut esiin selittämään syitä omituisen välikohtauksen taustalta.

Edustaja valotti selkkauksen taustoja Taste of Countrylle seuraavasti: ”Eturivissä ollut mies näytti töykeitä käsimerkkejä Lukelle kesken hänen esityksensä. Se ei loukannut ainoastaan häntä, vaan kaikkia hänen ympärillään istuneita miehiä, naisia ja perheitä, jotka olivat paikalla tukeakseen ja juhlistaakseen Charlie Danielsia ja pyrkimyksiä kerätä rahaa sotaveteraaneille – joita oli myös katsomossa. Konsertin järjestysmiehet huomasivat miehen häiritsevän käytöksen ja saattoivat hänet ulos.”

Voit katsoa videon välikohtauksesta alta.

Lisää luettavaa