Courtney Love lyttäsi Mötley Crüe -elokuvan ”typerimpänä Netflix-leffana koskaan” – Tommy Lee vastasi napakasti

9.6.2019 19:22

Mötley Crüen 80- ja osin 90-luvunkin edesottamuksia kuvaava The Dirt -elokuva on menestynyt yleisön keskuudessa varsin mukavasti, vaikka kaikki kriitikot eivät rainasta ole niin välittäneetkään. Hole-yhtyeestä tunnettu Courtney Love lukeutuu jos ei nyt varsinaisesti näihin kriitikoihin, niin ainakin amatööriarvostelijoihin, sillä hän nimeää teoksen Interview Magazinen haastattelussa typerimmäksi rainaksi koko striimauspalvelussa.

Loven mielipide nousi esiin kun häneltä kysyttiin, mitä hän yleensä tykkää tehdä ystäviensä kanssa.

”Minulla oli vastikään kolme tyttökaveria käymässä ja istuimme eeppisessä Majorelle art nouveau -sängyssäni”, Love kertoo. ”[Ihmiskehon energiakentät maapallon painovoimakentän kanssa linjaava] rolferini tuli tekemään juttuaan. Emme kutsu sitä hieronnaksi — rolferit suuttuvat moisesta nimityksestä silmittömästi. Hän tekee syväkudoshuoltoa naisille. Katsoimme samalla typerimmän Netflix-leffan koskaan, nimeltään The Dirt. Se oli typerä ja naisia halventava, ja ihan vain idioottimainen. Oli todella hauskaa valittaa siitä yhdessä. Joimme jasmiiniteetä, vartaloitamme huollettiin, katsoimme valkoista räppäriä nimeltään Machine Gun Kelly, ja vain vitsailimme. Olin ihan että, ’Koska Ozzy aikoo nuuskata muurahaisen?’ Sitten vain sekunteja myöhemmin hän teki juuri niin. Sitten Nikki Sixxin hahmo sanoi, että ’Minulla on uusi tyttöystävä. Hän on ihana. Aivan mahtava.’ Sanoin: ’Ja hänen nimensä on heroiini.’ Kaksi sekuntia myöhemmin: ’Hänen nimensä on heroiini.’ Olin aivan liekeissä.”

Crüe-rumpali Tommy Lee ei katsonut Loven kommentteja hyvällä, vaan vastasi arvosteluun sosiaalisen median välityksellä. ”Hei Courtney, koska sinun leffasi ilmestyy? Eikun ainiin… ei koskaan!”, mies kirjoittaa Twitterissä.

Katso Leen twiitti alta.

Lisää luettavaa