Artisti: Courtney Love

Courtney Love lyttäsi Mötley Crüe -elokuvan ”typerimpänä Netflix-leffana koskaan” – Tommy Lee vastasi napakasti

Mötley Crüen 80- ja osin 90-luvunkin edesottamuksia kuvaava The Dirt -elokuva on menestynyt yleisön keskuudessa varsin mukavasti, vaikka kaikki kriitikot eivät rainasta ole niin välittäneetkään. Hole-yhtyeestä tunnettu Courtney Love lukeutuu jos ei nyt varsinaisesti näihin kriitikoihin, niin ainakin amatööriarvostelijoihin, sillä hän nimeää teoksen Interview Magazinen haastattelussa typerimmäksi rainaksi koko striimauspalvelussa.

Kurt Cobainin kitaran saaga käy yhä oudommaksi: Courtney Love haastettiin oikeuteen murhayrityksestä

Tämä on taas näitä tapauksia, joista lukiessa ei ole oikein varma, onko hereillä vai näkeekö unta. Viihdesivusto TMZ uutisoi, että Kurt Cobainin tyttären Frances Beanin ex-mies Isaiah Silva on haastanut Courtney Loven oikeuteen ja syyttää tätä osallisuudesta murhanhimoiseen salaliittoon. Tapaus johtaa juurensa Nirvana-johtajan kuuluisaan kitaraan, jota Silva pitää hallussaan.

Marilyn Manson ja Courtney Love ne yhteen sopii? Mansonin tuoreella videolla nähdään syntisenä hoitajana tuttu ilmestys

”Kuka palkkasi Courtney Loven sairaanhoitajakseni? Ai hemmetti, sehän olin minä”, kirjoitti Marilyn Manson taannoin Twitterissä. Mitäpä tähän voi muuta sanoa kuin että kikkelis kokkelis, mitäs läksit – lopputuloksen voi nyt nähdä Mansonin uudesta musiikkivideosta. Siinä artisti kyyhöttää pyörätuolissa Courtneyn armoilla, mikä jo sinänsä kuulostaa varsin uhkaavalta.

Miten sujuvat Kurt Cobainin tyttäreltä lauluhommat? Frances Bean Cobain väläytti laulutaitojaan videolla

Frances Bean Cobain on jo 25-vuotias nainen. Siinäpä tietoisku, joka saanee jokaisen Nevermind-albumin vuonna 1991 ostaneen tuntemaan itsensä hivenen vanhaksi. Mutta mitä sitä suotta ikäkriisissä rypemään, kurkataan vaikka mieluummin miten laulutaidot ovat siirtyneet isältä ja äidiltä tyttärelle.