Dave Grohl oli vähällä liittyä pahamaineiseen maskibändiin – ”Mietin haluanko kutsua setäni katsomaan roiskuvaa feikkiverta ja -spermaa”

28.9.2021 21:49

Kuten tunnettua, Dave Grohl liittyi parikymppisenä rumpalilahjakkuutena Nirvanan kelkkaan ja soitti itsensä grungejätin riveissä musiikin historiaan. Asiat olisivat kuitenkin voineet mennä toisin, mikäli mies olisi Scream-yhtyeen hajottua päättänyt tarttua ennen Nirvana-pestiä ilmaantuneeseen tilaisuuteen.

Grohl nimittäin paljastaa olleensa vähällä liittyä hirviömaskeistaan ja -puvuistaan sekä railakkaista live-esityksistään tunnettuun Gwar-yhtyeeseen.

”Gwar etsi rumpalia, ja juttelin heidän kitaristinsa Deweyn kanssa aiheesta”, Grohl muistelee Rolling Stonelle. ”Hän sanoi, että ’Se on mahtavaa, ja pääset suunnittelemaan oman asusi.’ Rumpalina sitä ei halua mitään kokonaan kasvoja peittävää. Lisäksi haluat käsiesi olevan vapaat. Olin siinä sitten, että ’Siistiä.’ Aloin luonnostelemaan omaa juttuani. Niihin aikoihin Gwar veti 700 katsojan yleisöjä. Se on valtava määrä.”

Lopulta mies kuitenkin muutti mielensä.

”Mitä enemmän asiaa pyörittelin mielessäni, aloin tuumia että aionko oikeasti kutsua setäni katsomaan soittamistani kun joka puolella roiskuu feikkiverta ja -spermaa?”

Gwar kävi 1980-luvulla läpi kolme eri rumpalia ennen kuin Jizmak Da Gusha (oikealta nimeltään Brad Roberts) vakiintui vuosikymmenen lopulla orkesterin luottomieheksi.

Grohl perusti puolestaan Nirvanan jälkeen Foo Fightersin, ja on sittemmin vaikuttanut useammassakin eri projektissa ja kokoonpanossa niin studiossa kuin lavallakin.

Lisää luettavaa