Dave Grohl vei San Franciscossa vanhan Foo Fighters -vitsin nk. päätyyn asti – lavalle nousi yllättävä hahmo

15.8.2023 13:12

Foo Fightersin kiertuerumpaliksi valittu Josh Freese on tainnut saada kuulla pientä naljailua Dave Grohlilta ja kumppaneilta. Freese on tunnetusti ennättänyt soittaa urallaan monenmoisten kokoonpanojen kera: muun muassa sellaiset bändit kuin Guns N’ Roses, Weezer, The Offspring ja Nine Inch Nails ovat ehtineet työllistää perkussionistia vuosien varrella. Joukon jatkona on hitusen poikkeavana merkintänä myös soft jazz -hunajakurkku Michael Bublé, ja tästä on ilmeisesti veistelty huumoria Foo Fightersin treenikämpällä.

Grohl on ottanut tavakseen kysellä yhtyeensä viimeaikaisilla keikoilla, josko yleisöstä löytyisi joku, joka osaisi Bublé vuonna 2009 levyttämän Haven’t Met You Yet -biisin sanat. Ilmeisesti haaveena on ollut päästä esittämään hunajaista biisiä kaiken Foo-ryminän keskellä. Viime lauantaina vitsi sitten vietiin San Franciscossa päätökseen, kun yleisöstä todella löytyi joku, joka osasi kappaleen sanat – nimittäin Bublé itse. Niin pääsi Grohl bändeineen lopulta pop-tunnelmoinnin kimppuun itsensä viihdemusiikin supertähden kanssa. Tempauksesta kertoo Billboard.

Katso videopätkä spektaakkelista alempaa. Keikkavideon alta voi puolestaan katsoa Bublén fiilistelyä aiheesta. Hyväntuulisia muusikoita on selvästi liikkeellä!

Lisää luettavaa