Dave Mustaine nimeää ”ainoan” Megadethin ex-jäsenen, joka ”on koskaan saanut aikaan mitään merkittävää”

25.6.2023 16:44

Megadeth-pomo Dave Mustaine on antanut taas hieman lausuntoja. Tällä kertaa mies muisteli Bloodstock TV:n haastattelussa nelisen kuukautta sitten Tokion Budokanilla soitettua keikkaa Megadethin ex-kitaristi Marty Friedmanin kanssa. Friedman soitti yhtyeen kanssa kappaleet Countdown To Extinction, Tornado Of Souls ja Symphony Of Destruction.

Mustainelta kysyttiin, tuntuiko hänestä siltä kuin aikaa ei olisi kulunut juuri lainkaan siitä, kun Friedman poistui bändin kokoonpanosta yli 20 vuotta sitten.

”Siihen liittyi paljon noita tunteita”, Mustaine myöntää. ”Se tuntui kuin vanhoilta hyviltä ajoilta. Lisäksi Marty on tehnyt itselleen nimeä tässä välissä. Kaikista entisistä Megadeth-jäsenistä Marty vaikuttaisi olevan ainoa, joka on koskaan saanut mitään aikaan. Ei millään pahalla muita jätkiä kohtaan — se on vain faktaa. Jos katsotaan myyntilukuja ja muuta, Marty on ainoa, joka on saanut aikaan mitään merkittävää.”

”Oli kiva nähdä häntä eri ympäristössä”, Mustaine jatkaa. ”Hänellä oli paljon ehdotuksia sen suhteen, kuinka show’sta saataisiin mahdollisimman sulava. Ja hän halusi käydä soittamamme biisit läpi monta kertaa varmistaakseen että kaikki oli viimeisen päälle. Taattuun Marty-tyyliin hän meni ja lumosi kaikki, minut mukaan lukien. Oli vähän vaikeaa katsella häntä ja hoitaa samalla omaa tonttiaan, mutta halusin vain katsella kuinka Kiko [Loureiro] ja Marty soittivat yhdessä, sillä he kuuluvat tällä hetkellä raskaamman rockin ja heavy metalin parhaisiin soittajiin, ja se että he soittivat yhdessä, oli merkittävä juttu.”

Lisää luettavaa