Def Leppard -keulakuva kritisoi tapaa, jolla AC/DC korvasi laulajansa Brian Johnsonin

Def Leppard

Def leppardin Joe Elliott ei pidä tavasta, jolla AC/DC sysäsi kuulo-ongelmista kärsineen Brian Johnsonin, monien mielestä turhankin tylysti, syrjään orkesterista viime vuoden alkupuolella.

Korvaaja löytyi lopulta Guns N’ Rosesin Axl Rosesta, joka astui Johnsonin saappaisiin Rock or Bust -kiertueen viimeisen kymmenen konsertin ajaksi. Elliottin mielestä Rose suoriutui tehtävästään oikeinkin mallikkaasti.

”Näin jotakin materiaalia Youtubesta ja suoriutui itse asiassa varsin mainiosti”, Elliott sanoo Life in the Stocks -podcastin haastattelussa. ”Hän on fani, joten hän hoiti homman kuten minäkin tekisin Mott the Hooplen kanssa.”

Aivan yhtä paljon kehuttavaa mies ei sitten löydäkään AC/DC:n toimintatavoista Johnsonin tilanteen suhteen.

”En olisi hoitanut sitä niin. En voi puhua Anguksen ja hänen tiiminsä puolesta syistä, jotka ajoivat heidät käsittelemään asian tuolla tavoin, mutta kun ottaa huomioon, että rumpalimme menetti kätensä ja odotimme häntä, en olisi hoitanut tilannetta samalla tavalla. Sanotaan nyt vaikka niin.”

Kun miehelle huomautetaan, että ainakin AC/DC saatiin pidettyä näin tien päällä, ei hän ole asiasta oikein vakuuttunut.

”Mutta se ei ole varsinaisesti enää AC/DC, eihän?”, Elliott pohtii. ”Se on käytännössä Angus ja neljä muuta tyyppiä, enkä tiedä palaako Brian enää ruotuun.”