Delay Treesin uusi ep ilmaiseksi

8.8.2011 21:24

Hämeenlinna-Helsinki -akselilta ponnistava indieyhtye Delay Trees on julkaissut viime vuonna ilmestyneen nimettömän ensialbuminsa seuraksi Before I Go Go -ep:n. Viiden biisin tasokas teos löytyy yhtyeen kotisivuilta - ilmaiseksi.

Hämeenlinna-Helsinki -akselilta ponnistava indieyhtye Delay Trees on julkaissut viime vuonna ilmestyneen nimettömän ensialbuminsa seuraksi Before I Go Go -ep:n. Viiden biisin tasokas teos löytyy yhtyeen kotisivuilta – ilmaiseksi.

Ep tulee myöhemmin saataville myös rajoitettuna kasettipainoksena. Yhtyeen kehutulla debyyttilevyllähän oli biisi Cassette 2012, mutta uuden ep:n kasettinäkemys saapunee silti ennen ensi vuotta…

Delay Treesin seuraava keikka soi Flow-festivaalilla 13.8.

Lainattakoon vielä loppuun Soundin kehuvaa levyarviota: Delay Treesin albumi ei taitu surujen taakan alle. Vaikka yhtyeen laulut kertovat lähinnä yksinäisyydestä ja kaipauksesta, niistä välittyy myös haikea toiveikkuus. Se saa uskomaan, että aivan varmasti kaikki kääntyy vielä joskus parhain päin. Jos se ei ole merkki musiikin parantavasta voimasta, niin mikä sitten on?

Lisää luettavaa