Diablolla arvoisensa avausakti Nummirockissa – ja uusi albumikin sai julkaisupäivän

Viitisen vuotta kestäneeltä keikkatauolta aktivoituva Diablo käynnisteli moottoreitaan Tampereen Vastavirta-klubilla torstaina 18. kesäkuuta – ja komeasti muuten käynnistelikin! Tapahtumakuvia löytyy Soundin Facebookista.

Lauantaina 20. kesäkuuta Diablo toimii Nummirockin pääesiintyjänä. Orkesteri nousee lauteille heti Testamentin jälkeen, ja kuten jotkut saattavatkin tietää, Diablo niin sanotusti allekirjoittaa tämän amerikkalaisyhtyeen. Varsinkin kun yhtyeen kivikova rytmiryhmä koostuu Deathin riveistäkin tutuista legendoista eli rumpali Gene Hoglanista ja basisti Steve DiGiorgiosta. Ja aikoohan Testament soittaa keikkansa aikana kaksi ensimmäistä albumiaan alusta loppuun… Ei huono homma sekään!

– Joo, nyt on ”lämmittelijä” kohdallaan. Pitää vissiin pistää parasta osaamista peliin meidänkin osalta, basisti Aadolf Virtanen tuumii.

Diablon ystävien hyvät ajat jatkuvat syksyllä, kun orkesteri tyrkkää markkinoille uuden Silvër Horizon -albumin. Tarkemmin sanottuna kiekko ilmestyy 19. syyskuuta.