Diablon mahtiauto myynnissä, keikkoja luvassa alkuvuodesta

Onko Diablo tuttu tapaus? Kyllä? Siinä tapauksessa taidat olla tietoinen myös tamperelaiskoplan hopeanhohtoisesta Talbot Horizon -kaarasta, jonka legendaariset vaiheet liittyvät enemmän kuin tiiviisti orkesterin tuoreimpaan Silvër Horizon -albumiin. Toimihan auto aikoinaan muun muassa Silvër Horizonin ennakkokuuntelupaikkana eri puolilla Suomea.

Nyt, Silvër Horizonin menestyksekkään keikkaputken päätyttyä, pirssin on määrä jatkaa matkaa… no, jos ei sentään avaruuteen, niin ainakin uudelle omistajalle.

– Tosiaan, rakas ”Horisonttimme” on nyt myynnissä huuto.netissä, sanoo basisti Aadolf Virtanen.

– Kauppasumma menee lyhentämättömänä mielenterveystyön piiristä löytyvälle taholle.

Millaisia muistoja Talbotiin liittyy?

– Autosta on ollut suuresti iloa ja se on myös kestänyt hyvin – ainakin sen jälkeen, kun kitaristilaulajamme Rainer Nygård laittoi sen kuntoon, aloittaa Virtanen.

– Mahdolliset tulevat ongelmatilanteetkaan eivät ole ongelmatilanteita, sillä hansikaslokerossa on täydellinen korjausopas ja peräluukusta löytyy kestävä hinausköysi!

Paljastettakoon myös, että Diablo palaa estradeille tammi-helmikuussa. Orkesteri viettää ensi vuonna parikymppisiä ja luvassa onkin synttärivetoja eri puolilla maata. Tarkemmat keikkatiedot selviävät myöhemmin syksyllä.