Dio-hologrammi perui, mutta onneksi Elvis tulee kera sinfoniaorkesterin!

Kuninkaan ääni + sinfoniaorkesteri täyttävät Jäähallin toukokuussa.

Aamulla uutisoimme, kuinka Dion hologrammikeikka on jouduttu perumaan. En tiedä, kuinka moni asiaa oikesti jäi suremaan, mutta ehkä lohtua saa siitä, että Helsinkiin saapuu toinen kuollut tähti. Nimittäin ensi keväänä, 30.5.2018, Helsingin Jäähallissa soi Elvis In Concert.

Tällä kertaa kyseessä ei valitettavasti (?) ole kuitenkaan hologrammi, vaan Elvis on läsnä perinteisemmän videokuvan muodossa. Jäähallissa soi nauhalta Elviksen sielua sykähdyttävä ääni, jota säestää livenä tsekkiläinen sinfoniaorkesteri.

Lavalla vierailee myös Elviksen ex-vaimo Priscilla ”Nice Beaver” Presley. Ympäri maailmaa kiertävän Elvis In Concert -elämyksen liput tulevat myyntiin maanantaina 25.9.

Czech National Symphony Orchestran johdolla konsertissa kuullaan Elviksen tuotannon koko spektri rock’n’rollista gospeliin, kantriin ja balladeihin.

Konsertin konsepti on sama kuin The Wonder Of You– ja If I Can Dream -albumeilla, joissa Elvis-klassikot oli herätetty uudelleen henkiin Royal Philharmonic Orchestran avulla.