Dj-legenda pitää melkoiset bileet – Uskomaton kattaus parhaita artisteja juhlistaa Dj Bunuelin 40-vuotista uraa

Kohti valoa -juhlissa mukana Giant Robot, Don Johnson Big Band, Melrose, Emma Salokoski ja kymmenet muut!
15.9.2017 11:14

Kuluvana syksynä tulee täyteen komeat 40 vuotta siitä kun Dj Bunuel (Måns Strömberg) aloitti levyjen pyörittämisen. Etenkin pääkaupunkiseudulla erittäin maineikas ja arvostettu dj ja muusikko (mm Fat Beat Sound System) on tunnettu syvästä rytmimusiikin tuntemuksestaan ja laajasta tyylikirjostaan. Viime vuosina Dj Bunuelin musiikkivalintoja on saatu nauttia Radio Helsingin taajuuksilla, ja hyvän katsauksen miehen tyyliin saakin tsekkaamalla viimeisimpiä soittolistojaan. Syvän katsauksen miehen uraan ja monipuoliseen toimintaan musiikin parissa löytää kotisivujen biografia-osuudesta, suositeltavaa luettavaa!

Nyt on tullut aika juhlistaa pitkää dj-uraa, ja se tapahtuukin tyylillä. Dj Bunuel järjestää Helsingin Kulttuuritalolla 21.10. melkoiset bileet, joiden esiintyjäkaarti hakee vertaistaan. Viiden tunnin aikana lavalle nousevat muun muassa Don Johnson Big Band, Emma Salokoski, Giant Robot, Paleface, Von Hertzen Brothers, Melrose, XL, Yona ja lukuisat muut.

”Moni ei näe kuinka luova ja vaativaa dj-duuni voi olla. Kaikkea muuta kuin napin painamista”

– Minulle itselleni nämä eivät ole juhlat minun kunniakseni, vaan suomalaisen musan ja myös dj:n duunin, painottaa Bunuel. – Se on usein väärinymmärretty työ, ja moni ei näe kuinka luova ja vaativa duuni se voi olla. Kaikkea muuta kuin napin painamista.

Myös ruumis tulee ravituksi sillä nälkäisille konsertissa on tarjolla villiyrttiasiantuntija Sami Tallbergin tekemä kahden ruokalajin menu.

Lisätietoja löytyy Kohti valoa -Facebook-eventistä

Konsertin jälkeen energisimmät voivat suunnata vielä Alakulttuuritalon jatkoille, joissa juhlitaan hienon dj-kattauksen kera aina aamuneljään.

Lisää luettavaa