Dolly Partonin rocklevystä tihkuu lisätietoja – Kantrilegenda paljastaa, mitä ikonisia kappaleita aikoo ottaa käsittelyynsä

Parton coveroi rocklevylleen muun muassa Led Zeppeliniä, Princeä ja Rolling Stonesia.
5.12.2022 18:36

Kun Dolly Parton nimettiin tänä vuonna ehdolle Rock & Roll Hall of Fame -kunniagalleriaan, kantrilegenda kieltäytyi aluksi kunniasta ja sanoi haluavansa tehdä ensin rocklevyn ennen kuin hän voi ottaa tunnustuksen hyvällä omallatunnolla vastaan (Parton lopulta nimettiin mukaan kunniagalleriaan ja hän myös esiintyi syksyllä järjestetyssä gaalassa). Ja toden totta ensi vuonna tästä haaveesta tulee totta: Parton nimittäin julkaisee Rock Star -levyn, jolla tämä on ottanut käsittelyynsä lukuisia alan klassikkoteoksia.

”Koska olen nyt rocktähti – mikä oli suuri kunnia – teen rocklevyn, koska täytyyhän minun olla kaiken sen hypen arvoinen”, Parton naureskeli hiljattain Jimmy Fallonin talk show’ssa vieraillessaan ja kertoi samalla, mitä kappaleita hän levyllä tulkitsee.

”Mukana on paljon mahtavia, ikonisia kappaleita kuten [Princen] Purple Rain, [The Rolling Stonesin] (I Can’t Get No) Satisfaction, [Led Zeppelinin] Stairway To Heaven, [Lynyrd Skynyrdin] Free Bird… Mukana on myös muutamia vierailijoita.”

No niin, jäämme siis odottamaan Dolly Partonin Purple Rain- tai Free Bird -tulkintaa mielenkiinnolla. Partonin mukaan levy ilmestyy ensi syksynä.

Lisää luettavaa