Edesmenneen Hank Von Hellin henkilökohtainen manageri haluaa selventää, ettei laulaja tehnyt itsemurhaa

23.11.2021 08:07

Turbonegron laulajana maineeseen kohonnut Hank Von Hell (oik. Hans-Erik Dyvik Husby) kuoli äkisti 19. marraskuuta. Suru-uutinen vain 49-vuotiaan artistin poismenosta järkytti koko musiikkimaailmaa – olihan miehelle buukattu keikkoja aina Suomeen asti eikä laulajan voinnista kuulunut erityisen huolestuttavia tietoja. Kenties tästä syystä verkossa on alkanut kiertää monenmoisia spekulaatioita siitä, mitä miehelle tapahtui.

Nyt Hans-Erik henkilökohtainen manageri Boye Nythun antoi hastattelun norjalaiselle Se Og Hør -lehdelle ja ilmoitti ykskantaan, ettei laulaja tehnyt itsemurhaa. Managerin silmiin oli osunut tällaisiakin huhuja, ja ilmeisesti hän haluaa oikaista villeimpiä väitteitä. Haastattelusta uutisoi englanniksi Blabbermouth.

”Viime päivinä olen nähnyt runsaasti huhuja koskien Hans-Erikin kuolemaa. Voin kieltää sen, että Hans-Erik olisi riistänyt oman henkensä. Hänellä oli toiveikkaita suunnitelmia ja paljon, mitä odottaa”, Nythun sanoo.

”Ei ole mikään salaisuus, että Hans-Erik eli välillä kovaa elämää. Hän on itsekin puhunut tästä julkisesti. Pari viime kuukautta olivat hänelle erityisen rankkoja, ja valitettavasti se kaikki oli hänelle liikaa. Hans-Erikin ruumis ei enää kestänyt sitä. Hänet löydettiin Linnanpuistosta. Hänen ruumiinsa oli yksinkertaisesti pysähtynyt. Se on traagista, ja nyt pyydämme, että saamme surra rauhassa.”

Linnanpuisto eli Slottsparken sijaitsee Oslon kuninkaallisen linnan ympäristössä. ”Kovalla elämällä” Nythun viitannee Hank Von Hellin päihdeongelmiin. Laulaja kamppaili pitkään huumeaddiktiota vastaan.

KORJAUS 25.11.: Boye Nythun oli Hans-Erik Dyvik Husbyn henkilökohtainen manageri miehen kotimaassa Norjassa. Hank Von Hell -artistin managerina toimi kansainvälisillä markkinoilla Mike Lynch.

Lisää luettavaa