”Ei mitään käsitystä, mistä hän sai sen” – yksi maailman vaikutusvaltaisimmista poptähdistä pukeutui underground-metallibändin paitaan

Lil Nas X antoi haastattelun vastikään aloittaneen chicagolaisen death metal -bändin t-paidassa.
7.12.2021 15:08

Lil Nas X on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista poptähdistä: musiikillisten ennätystensä lisäksi Time nimesi hänet 25 internetin vaikutusvaltaisimman henkilön listalle 2019 ja olipa hän myös Forbes-lehden 30 Under 30 -listalla 2020. Kahdella Grammylla palkittu ja viiden saajaksi ehdolla oleva räppäri-poppari antoi floridalaisella Audacy-festivaalilla haastattelun, ja toi paitavalinnallaan alle 1000 Facebook-tykkääjän metallibändille muutaman saavillisen julkisuutta. Lil Nas X:llä oli yllään death metal -yhtye Hatemongerin paita, josta oli hihat leikattu.

”Ei mitään käsitystä, mistä hän sai sen”, chicagolaisen bändin jäsen kommentoi Metalsucksille. Hatemonger-leiristä kerrotaan, etteivät he ole olleet Lil Nas X:n kanssa missään tekemisissä, mutta heitä kiinnostaisi tietää paita-asiasta enemmän.

Hatemonger on julkaissut vasta yhden ep:n ja soittanut ensimmäisen keikkansakin vasta elokuussa.

Toisinaan tällaiset asuvalinnat ovat tarkoin harkittuja statementejä, joskus taas täysin sattumanvaraisia, kuten muutama vuosi sitten, kun Rita Ora esiintyi nahkarotsissa, jossa oli kotimaisten metallibändien hihamerkkejä.

Lisää luettavaa