Elonkerjuu palaa viiden vuoden levytystauon jälkeen – uusi levy syyskuussa, video julki

Onko ollut Elonkerjuuta ikävä? Jos on, niin tästä tuli sinulle hyvä päivä. Yhtye nimittäin tiedottaa palaavansa pikapuolin levytyskantaan, ja uusi musiikkivideokin on nähtävillä. Katso Sydän edellä -video yläpuolelta.

”Kappale on sävelletty Koskenkorvan kylässä, minun oman tupani yläkerrassa. Tämä hetki – tässä ja juuri nyt – se on meidän elämä, meidän matka”, kirjoittaa laulaja Osku Ketola tiedotteessa.

”Toiset meistä navigoivat matkaansa järjellä ja toiset taas tunteella. Viisaimmat ehkä molemmilla. Kun sydämensä tohtii avata muille, se voi täyttyä rakkaudella tai sinne voi lentää pieniä kiviä. Uskaltaa on silti pakko.”

Elonkerjuun uusi albumi on ilmeisesti nimeltään XX, ja kauppoihin se tulee 13. syyskuuta. Samalla juhlistetaan yhtyeen 20-vuotista taivalta. Syksyn kiertue käynnistyy Seinäjoen Rytmikorjaamolla perjantaina 20. syyskuuta.

”Näihin vuosiin pätee juuri sama tarina kuin albumin tekoonkin. Vuodet ovat olleet tekemistä, näkemistä, uskomista ja toivomista. Aallon harjalla tanssimista, ojan pohjalla rypemistä. Eloa ja iloa”, kirjoittaa rumpali Lenni Paarma.