Emperor Suomeen! Helsingissä järjestetään uusi metallifestivaali, esiintyjälista on vakuuttava

16.12.2022 14:00

Nytpä tuli todella hyviä uutisia kaikille jyrkemmän laidan heavy metalin ystäville! Tiedote kertoo, että Helsingissä koetaan ensi kesänä aivan uusi metallifestivaali, ja tapahtuma lyö pöytään heti kättelyssä sangen asiallisen esiintyjäpaketin. Hellsinki Metal Festival on homman nimi, ja tapahtuma järjestetään 11.–12. elokuuta.

Festivaalin ensimmäisessä julkistuspumaskassa komeilevat sellaiset nimet kuin Emperor, Clawfinger, Blind Guardian, Bury Tomorrow, Sodom, Voivod, Samael, Pentagram, Fit For an Autopsy, Batushka, I Am Morbid, Suicidal Angels, Vomitory, Terveet Kädet, Priest, Landmvrks, Menighted, Before The Dawn, White Ward, Déluge ja Asagraum. Huomionarvoisia nimiä riittää siis sekä black metalin, power metalin, thrashin kuin death metalinkin saralta. Kova!

”Koen, että Suomeen mahtuu hyvin yksi niin sanottu extrememmän metallin tapahtuma, varsinkin Helsinkiin. Olen itse ollut tämänkaltaisen musiikin suurkuluttaja jo vuosia, ja on ilo päästä järjestämään tämä tapahtuma usean vuoden pohdinnan ja suunnittelun jälkeen. Esiintyjälista on kuratoitu tarkkaan siten, että se ruokkisi mahdollisimman monenlaisen metallin kuluttajaa”, All Things Live Finlandin promoottori Toni Törrönen kertoo tiedotteessa ja jatkaa:

”Moni festivaalin yhtyeistä ei ole käynyt koskaan aiemmin Suomessa, vaikka fanit ovat heitä tänne odottaneet pitkään. Osaa esiintyjistä ei ole nähty meillä pitkään aikaan, ja toivon, että saamme monelle kävijälle aikaiseksi sellaisen wow-efektin.”

Hellsinki Metal Festial järjestetään Helsingin Nordiksella. Kahden päivän ennakkoliput ovat myynnissä Tiketissä, Ticketmasterissa sekä Lippupisteessä. Lippujen hinnat ovat alkaen 139 euroa. Yhden päivän liput tulevat myyntiin myöhemmin. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Soundin toverimedia Inferno on Hellsinki Metal Festialin virallinen yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa