Ennakkokuuntelu: Tänä yönä ufot laskeutuu – Itä-Hollola Installaatio vie kuulijan mukavalle tripille läpi ajan ja avaruuden

Kappale löytyy Installaation tulevalta levyltä.

Itä-Hollola Installaatio julkaisee vuoden viimeisenä päivänä uuden Ufot laskeutuu -singlen, joka edustaa kappaleena uudenlaista Itä-Hollola Installaatiota ottaen vaikutteita Primal Screamin, Rolling Stonesin ja The Stone Rosesin kaltaisista yhtyeistä. Soundi tarjoaa kappaleen ennakkoon kuunneltavaksi jo nyt.

”Aihe putosi päähäni Anjalankoskella, jossa luulen nähneeni ufojen laskeutumisalustan vanhan kyläkoulun pihalla. Kulutin tuolloin myös paljon sci-fiä ja Ylen tiedeohjelmia. Toivon kappaleen räjäyttävän reiän stratosfääriin ja kuulijan pääsevän mukavalle tripille halki ajan ja avaruuden”, kommentoi biisintekijä Robert Niemistö.

Ufot laskeutuu löytyy myös yhtyeen tulevalta Pimeys-yhtyeestä soolouralle lähteneen Pekka Nisun tuottamalta albumilta, jolta saatiin jo viime kesänä maistiaisiksi kappale Sydän särjetään.

”Tuleva levy on tyylilajiltaan perinteisempää rock-musiikkia. Piano ja akustinen kitara soivat monella kappaleella. Sanoitukset ovat elämänmyönteisempiä ja toivekkaita.”