Artisti: Itä-Hollola Installaatio

Ennakkokuuntelu: Tavoitteena rokkia radioon – Itä-Hollola Installaatio kertoo kaiken oleellisen kolmessa minuutissa

Soundin sivuilla tulee nyt ennakkokuunteluun Itä-Hollola Installaation upouusi single Sydän särjetään. Single enteilee uutta albumia ja edustaa orkesterin tuotannon rockimpaa laitaa. Kappale pyrkii kertomaan kaiken oleellisen kolmessa minuutissa, kuvailee tiedote Pimeys-yhtyeestä soolouralle lähteneen Pekka Nisun tuottamaa biisiä. Virallisesti single julkaistaan 18. kesäkuuta.

Toimeentulorockia ja Brian Jonestownin verilöylyä – ennakkokuuntelussa nyrjähtäneistä aiheista laulava Itä-Hollola Installaatio

Itä-Hollola Installaatio on siirtynyt toisella albumillaan Svart Recordsin riveihin, ja muitakin muutoksia on tapahtunut. Tiedote kertoo, että mikäli yhtyeen ensimmäistä levyä pystyi pitämään biisintekijä Robert Niemistön sooloprojektina, on uudella levyllä kappaleiden sovittaminen tehty koko bändin voimin. Myös äänittäjä-miksaaja Otto Kouvonen oli uutuuden kannalta merkittävä hahmo, sillä Pelko paremmasta tulevaisuudesta -levyn tarkoituksella tunkkainen äänimaailma on syntynyt äänimiehen ja bändin yhteispelin ansiosta.