Absoluuttista voimaa – Soundin ensinäytössä Cardiantin Amerikan psykosta ammentava uutuusvideo

Absolute Power ennakoi hämeenlinnalaisyhtyeen tulevaa neljättä studioalbumia.

Cardiant: Absolute Power -musiikkivideo / Kuva: Henri Ilanen

Soundi esittää ensimmäisenä mediana maailmassa vuoden 2011 Euroviisu-tohinoissakin Rapture In Time -kappaleellaan mukana olleen power metal -yhtye Cardiantin musiikkivideon Absolute Power. Inspiraationsa Miika Hakalan ohjaama pätkä on hakenut vuoden 2000 Amerikan psyko -elokuvasta. Itse kappale on ensimmäinen näyte Cardiantin tekeillä olevalta neljänneltä studioalbumilta. Tavoitimme bändin kitaristin Antti Hännisen kommentoimaan julkaisua.

Samalla kokoonpanolla painetaan menemään neljännen levyn kanssa. Seitsemän biisiä ollaan äänitetty ja syksyn aikana olisi tarkoitus vääntää vielä toinen mokoma lisää. Kymmenen tullaan kelpuuttamaan albumille. Sävellykset ovat nyt takuufreesejä, koska pöytälaatikot olivat edellisen Verge-kiekkomme (2013) jälkeen vanhoista biiseistä ja aihioista lähes tyhjät. Nelosemme on teemalevy, jolla kuullaan myös vierailevia laulajia ”tarinan” sivurooleissa.

Esittele Absolute Power Soundin lukijoille.

Tämä ensimmäinen sinkkulohkaisu on nimensä mukaisesti vahva näyte tulevasta. Outi on ollut bändissä nyt neljä vuotta vakiojäsenenä ja päätimme ottaa singleksi hänen laulamansa kappaleen, nauttikaa.