Ensinäyttö: Kanveesille saa kaatua, mutta siihen ei saa jäädä – 77 kannustaa lyötyjä jatkamaan kamppailua

14.9.2023 11:15

77-yhtye jatkaa taivaltaan samalla tavalla kuin tähänkin asti: liikoja miettimättä, sen enempää suunnittelematta ja iloisesti improvisoiden. Bändi siis julkaisee biisejä ja videoita sitä tahtia kuin niitä syntyy, eikä julkaisustrategioita kovin tarkkaan hiota. Hyvä!

Tällä kertaa syntyi sellainen idea, että Nyrkit pystyy -biisin video kuvattiin Tuusulan Nyrkkeilyseuran kotisalilla. Mukaan pyydettiin vielä näyttelijä Antti Reini, joka toimii videolla kehätuomarina, joka ei millään suostu laskemaan kymmeneen. Kanveesille voi välillä pudota, mutta ylös on noustava, ja tämä pätee tietysti sekä kamppailu-urheiluun että laajemmin elämään.

”Kun veto on loppu ja luovuttaminen houkuttelee, katotaas hei niitä käsiä, niillähän on tehty jo vaikka mitä! Jos ei itse kykene, nyrkit pystyy”, 77:n laulaja-kitaristi Heko Keskellä veistelee.

Nyrkit pystyy on 77:n neljäs julkaisu. Aiemmin yhtye on esitellyt yleisölle kaksi singleä (Mä en enää kättele diktaattoreita ja Kaadun) sekä Nousin-ep:n. 77:n muodostavat Heko Keskellä (Ne Luumäet, Rehtorit), Mela (Pelle Miljoona, Refresments, Mental Market), Stindy (Mopot, Rehtorit, Usher Boys, Cheemoes) ja Kaide (Ne Luumäet, Rehtorit, Pojat).

Lisää luettavaa