Ensinäyttö: Mä oon Sid ja sä oot Nancy – Aino & Hajonneet tarinoi rakkaudesta ja epävarmuuden varjosta

13.6.2024 10:21

Melodista punkrockia ja voimapoppia esittävä Aino & Hajonneet julkaisee perjantaina toisen singlen tulevalta albumiltaan Enemmän kuin mitään muuta. Yhtyeen biisinikkarin Petri Sinkkosen mukaan Sid & Nancy kumartaa vahvasti Lahteen, muusikon teini-iän sankareiden suuntaan.

”Ilman Tehosekoitin-diggailua en olisi varmastikaan bändihommia koskaan aloittanutkaan. Itse biisin syntyyn liittyy vahvasti toivon ja epäuskon sekoittama sumuinen kausi. Päällisin puolin pelkistetty rockbiisi, joka kuitenkin pitää sisällään jotain tosi suurta ja merkityksellistä. Vähän niin kuin Tehiksenkin biiseissä oli tapana”, Sinkkonen kertoo tiedotteessa.

Laulaja Aino Laakson mukaan Sid & Nancy on tarina rakkaudesta ja sen mukanaan tuomasta epävarmuuden varjosta, kun kaksi täysin erilaista ihmistä rakastuu toisiinsa. Yhtye käsittelee hieman vakavampihenkistä teemaa kevyemmällä otteella.

”Alusta asti oli selvää, että tässä biisissä tietty naiivius ja kirkasotsaisuus pitää vetää ihan tappiin. Rock on hyvä kaista käsitellä tärkeitä, yksityisiäkin juttuja pilke silmäkulmassa”, Laakso kertoo.

Sid & Nancyn musiikkivideo tulee nyt ensinäyttöön Soundin sivuilla, katso teos ylempää. Videon on ohjannut Teemu Myöhänen. Aino & Hajonneet julkaisee kolmannen albuminsa 13. syyskuuta. Yhtyeen Facebook-sivu löytyy täältä ja Instagram-profiili täältä.

Lisää luettavaa