Ensinäyttö: Mitä tehdä kun korttitalo kaatuu, kysyy Verhot – kuultavana katkeransuloinen rakkaustarina

Soundi saa ilon tuoda ensi-iltaan Verhot-yhtyeen uuteen singleen tehdyn musiikkivideon, joka sopiikin mainiosti näin pride-kuukauden henkeen. Hivenen synkeällä tavalla tosin, sillä sekä kappale että video etenevät alakuloisissa merkeissä: ”Vihan ja rakkauden taistelukentällä mikään ei ole yhtä varmaa kuin epävarma, ja siellä kukoistava onnentunne kuihtuukin hetkessä epätoivoksi”, yhtyeen tiedotteessa kuvaillaan.

”Alun perin oli ajatuksena julkaista orkesterimme mittapuulla jokin kesäisen pirteä ralli. Nyt on kuitenkin soudettu sen verran syvissä vesissä, että Korttitalo tuntui soljuvan paremmin vallitsevaan mielenmaisemaan. Tosin on tässä jotain kesäistäkin, nimittäin biisin tempo”, Verhot kertoo.

Musiikkivideon tähtinä nähdään alt-malli ja esiintyvä taiteilija Liskokuningatar sekä esiintyvä taiteilija Selma Nyholm. ”Selman kanssa tapasimme Helsingin yössä goottiklubilla, useamman kohtaamiseen jälkeen päädyimme tanssimaan yhdessä Club Anvilissa hitaita. Ei tarvinnut kauaa miettiä, kenet pyytäisin videoon vastanäyttelijäksi”, Liskokuningatar sanoo.

Verhot kertoo kuulumisiaan Facebookissa täällä. Keikoista tiedotetaan varmasti samassa osoitteessa, jahka niitä taas ilmenee.