Artisti: Verhot

Verhot on vuoden 2012 Rockin Suomen mestaruuden voittaja. 

Verhot sukeltaa jälleen melankolian syövereihin – ensinäytössä Särkyneen sydämen ruikuttavat soinnut -video

Jos kaipaat tähän toukokuiseen kevätpäivään enemmän syksyistä fiilistä, Verhot ojentaa auttavan kätensä. Goottirock-tunnelmia musiikissaan viljelevä helsinkiläisyhtye tuo Soundin verkkosivujen välityksellä ensi-iltaan Särkyneen sydämen ruikuttavat soinnut -biisiin tehdyn musiikkivideon, katso tämä Lasse Turusen ohjaama tuotos ylempää. Varsin suoraviivainen ja konstailematon nimi on kappaleelle annettu!

Ensinäyttö: Mitä tehdä kun korttitalo kaatuu, kysyy Verhot – kuultavana katkeransuloinen rakkaustarina

Soundi saa ilon tuoda ensi-iltaan Verhot-yhtyeen uuteen singleen tehdyn musiikkivideon, joka sopiikin mainiosti näin pride-kuukauden henkeen. Hivenen synkeällä tavalla tosin, sillä sekä kappale että video etenevät alakuloisissa merkeissä: ”Vihan ja rakkauden taistelukentällä mikään ei ole yhtä varmaa kuin epävarma, ja siellä kukoistava onnentunne kuihtuukin hetkessä epätoivoksi”, yhtyeen tiedotteessa kuvaillaan.

Ensinäyttö: Vertaistukea jouluahdistukseen – Verhot muistaa kaikkia, joille joulu ei ole pelkkää riemua

Joulukuu on koittanut, ja sen myötä voidaan jouluaikakin julistaa virallisesti alkaneeksi. Joulu voi kuitenkin olla myös surullinen tai ahdistavakin juhla, ja Verhot-yhtye muistaa kaikkia näin tuntevia vahvasti synapop-vetoisella singlellä nimeltä Luistinradan laidalla. Soundi tuo nyt ensi-iltaan kappaleeseen tehdyn musiikkivideon, joten tarkasta Lasse Turusen animoima teos ylempää!

En tiedä kuka sä oot, laulaa Verhot – syksyistä alakuloa henkivä single ensi-illassa Soundissa

Syksy on pikkuhiljaa kääntymässä talveksi, ja Verhot juhlistaa tilannetta uudella singlellä. En tiedä kuka sä oot kanavoi juuri sitä alakuloista tunnelmaa, mitä harmaa vuodenaika on pullollaan – ei tule nyt ihan heti mieleen lokakuisempaa kappaletta kuin tämä Verhojen uutuus. Mikä ei ole lainkaan huono asia!