Ensinäyttö: On ihan ok olla joskus hajalla – näin lohduttaa Aino & Hajonneet kaurismäkeläisiä tunnelmia henkivällä biisillä

26.10.2022 14:04

Tuoretta suomalaista musiikkivideo-osaamista olisi taas tarjolla! Aino ja Hajonneet jatkaa uuden musiikin työstämistä viime vuonna ilmestyneen Hullui unelmii -debyyttilevynsä jälkeen, ja Soundissa tulee nyt ensinäyttöön Tänään täällä -singleen tehty video. Katso G. Enjala & M. Hyvärinen -kaksikon toteuttama video yläpuolelta.

Tänään täällä on bändin mukaan haudattuja haaveita ja unohtuneita unelmia käsittelevä kappale, jossa maalataan kaurismäkeläistä maailmankuvaa sähkökitaroilla. Yhtyeen pääasiallisen säveltäjän ja kitaristin Petri Sinkkosen mukaan biisi kertoo yksinäisyydestä ja ”siitä hetkestä, kun tajuaa, että lopulta on itsestä kiinni, haluaako ja jaksaako sieltä köysistä vielä pyristellä irti”. 

Laulaja Aino Laakso on samaa mieltä Sinkkosen kanssa, mutta haluaa painottaa sitä, että itselleen kannattaa olla myös armollinen.

”Vaikka koen, että on hyvä yrittää keskittyä juuri tähän hetkeen, niin menneisyyttä ei kannata vain sivuuttaa ja unohtaa, sieltä on hyvä ottaa oppia. Tässä biisissä yksi kulma on myös se, että on ihan ok olla joskus paskana”, Laakso kertoo.

Aino & Hajonneet esittelee kakkoslevynsä Kuluneita kaikuja ensi 17. helmikuuta. Yhtyeen voi nähdä keikalla 29.10 Tampereen G-Livelabissa, 11.11. Tuusulan Bar Finnegansissa ja 25.11 Hämeenlinnan Suisto-klubilla. Bändin Facebook-sivu löytyy täältä ja Instagram-kanava täältä.

Lisää luettavaa