Ensinäyttö: Popedasta ja Hanoi Rocksista tuttu Lacu Lahtinen sukeltaa voimaballadien maailmaan

Lacu Lahtinen päätti julkaista jotain hieman tavallisesta poikkeavaa. Lahtinen on kunnostautunut Popedan rumpalina ja aikaisemmin hänet on nähty samassa roolissa Hanoi Rocksin 2000-luvun kokoonpanossa, eli mieheltä on totuttu kuulemaan jömäkkää biittiä. Tällä kertaa Lahtinen esittelee kuitenkin Transworld Identity -yhtyeensä kera aidon voimaballadin.

Lahtinen käänsi katseensa Transworld Identityn suuntaan pääbändinsä huilatessa. ”Kun Popeda on nykyisin pitkään lomilla, piti keksiä jotain tekemistä ja päätettiin perustaa bändi. Laulajakin löytyi läheltä”, Lahtinen kertoo tiedotteessa. Yhtyeen laulajana toimii Lacun vaimo Rachael Lahtinen.

Somewhere East of Eden on kappaleen säveltäneen Jukka Riitaluoman mukaa laulu ”katumuksesta ja surusta, jota tunnet menettäessäsi jonkun rakastetun tai läheisen ystävän”.

”Tuntuu siltä kuin tumma pilvi roikkuisi pääsi päällä, etkä voisi jatkaa enää ilman häntä. Et ymmärrä mitä sinulla on, ennen kuin menetät sen. Aika on arvokasta, Elä elämää kuin jokainen päivä olisi viimeinen”, Riitaluoma kirjoittaa.

Transworld Identityn verkkosivut sijaitsevat täällä ja Facebook-sivu täällä. Yhtyeelle ei ole tällä hetkellä buukattu keikkoja. Katso Somewhere East of Edenin musiikkivideo alta: