Ensinäyttö: ”Sitten kasasimme valolaboratorion ja kuvasimme videon” – Pink Chameleons pistää psykedeliavaihteen silmään

15.1.2024 16:41

Black Lizardista tutun Paltsa-Kai Salaman keulakuvittama Pink Chameleons julkaisee uuden singlen. Colors Seem to Fade / Meat Deluxe -single tulee myyntiin 19. tammikuuta, ja tuotoksen kaveriksi on kuvattu myös psykedeliaa tihkuva musiikkivideo. Videoteos saa nyt ensinäyttönsä Soundin verkkosivuilla, joten katso pätkä yläpuolelta.

”Tällä kertaa videon tekoon päätettiin lähteä maailmanluokan menolla ja isolla budjetilla”, Salama veistelee ja jatkaa:

”Kun kyseessä oli perinteikäs psykedeliabiisi, niin luontevalta visuaaliselta ilmaisulta tuntui hypnoottisesti liikkuva ja pyörivä liquid light show eli vanhan liiton tyyliin toteutettu nestemäinen valoshow. Sain kummisedältäni lainaan vanhan piirtoheittimen ja puolison kanssa etsiskelimme sopivia värejä ja kellolaseja pitkin kaupunkia. Yhtenä sunnuntaina sitten kasasimme valolaboratorion pystyyn ja kuvasimme videon. Sisällä tunnelma oli kalifornialaisen lämmin vaikka ulkona riehui aito pohjoismainen lumimyrsky.”

Yhtyeen voi nähdä keikalla 20.1. Turun Kirjakahvilassa, 26.1. Tampereen Pethausissa ja 8.2. Helsingin Siltasessa. Uusi levykin on suunnitteilla. Pink Chameleons pitää majaa Facebookissa täällä ja Instagramissa täällä.

Lisää luettavaa