Ensinäyttö: Spiritraiser kertoo pahimmasta vihollisestamme, joka haluaa murskata unelmamme – eli meistä itsestämme

Tästä tulikin vilkas julkaisupäivä, kun myös Spiritraiser tuo uuden videonsa ensi-iltaan. Vaihtoehtoisempaa rockmusiikkia esittävä yhtye tarjoilee 28. tammikuuta yleisölle uuden singlen nimeltä Invisible Enemy, ja Soundin lukijakunta saa nyt tutustua aiheeseen jo etukäteen. Katso biisiin tehty video yläpuolelta.

”Kappale on levottoman mielen balladi. Invisible Enemy on se puoli meissä, joka yrittää painaa meidät alas ja tappaa unelmamme. Näen usein unta, jossa tunnen itseni avuttomaksi ja se saa minut miettimään omia heikkouksiani. Unessa kiipeän korkean rakennuksen seinämää ja ylös päästessäni päästän irti ja tipun. Laskeutumisen sijaan hukun pimeään, jossa joudun taistelemaan jotain näkymätöntä entiteettiä vastaan. Viholliseni yrittäen pitää minua kahleissa, mutta se on vain minä itse. Vaatii paljon päästä eroon omista sisäisistä vihollisista”, laulaja Jules Näveri kertoo.

Näveri on tuttu mies useasta muustakin kokoonpanosta: mies on ehtinyt uransa aikana laulaa muun muassa Profane Omenissa, Misery Incissä ja kansainvälistä uraa tehneessä Enemy of the Sunissa. Vierailijana Näveriä on kuultu esimerkiksi Insomniumin ja Mygrainin albumeilla. Spiritraiserin kotisivut sijaitsevat täällä näin.