Ensinäyttö: Usko itseesi, kehottaa Ian Voltage – helsinkiläinen hard rock -bändi teki biisin kaikille oman elämänsä valtiaille

15.2.2023 10:00

Tämänkertaisessa ensinäytössä sukelletaan perinteikkään hard rockin maailmaan. Helsinkiläisen Ian Voltagen Nova-biisi tosin alkaa rauhallisesti mies ja kitara -tunnelmissa, mutta kyllä se siitä paisuu melkoiseksi eepokseksi, kunhan malttaa hetken seurata tilanteen kehittymistä. Kuuntele kappale ja katso sen video ylempää!

Yhtye kertoo, että Novan sanomassa on kyse toiveikkuudesta ja positiivisuudesta sekä siitä, että jokainen on oman elämänsä valtias. ”Vastoinkäymisiä tulee ja menee, mutta heikkoinakin hetkinä tulisi lannistumatta uskoa itseensä ja unelmiinsa. Ovia aukeaa ja ovia sulkeutuu, mutta jokaisella on avaimet omissa käsissään”, yhtye tuumaa.

Mitä biisin musiikkivideoon tulee, se syntyi varsin sutjakkaasti.

”Kuvauksiin oli budjetoitu aikaa kaksi päivää, mutta kuvaussessiot olivat sen verran tehokkaat ja intensiiviset, että kaikki saatiin kuvattua yhden vuorokauden aikana”, yhtye kertoo.

”Teppo (Ristola, videon käsikirjoittaja, editoija ja kuvaaja) on kyllä mies paikallaan. Erityiskiitokset Europelti oy:n Kari Nurmiselle sekä Where’s My Bible -vokalisti Jussi Matilaiselle, jotka avokätisesti tarjosivat puitteet videon toteuttamiseksi!”

Ian Voltagen Facebook-sivu löytyy täältä ja Instagram-profiili täältä. Orkesteri työstää tiettävästi jo seuraavaa videotaan ja lupailee keikkoja vielä päälle.

Lisää luettavaa