Ensisoitossa rakkauslaulu nimeltä Vessanpönttö – Bad Sauna rymistelee kohti kakkoslevyään

1.11.2021 11:21

Tämä vuosi on ollut Bad Saunalle hyvää aikaa – jos nyt ei koronan haittavaikutuksia lasketa. Yhtyeen debyyttilevy Olen rikas sillä minulla on teidät julkaistiin viime joulukuussa, ja sen jälkeen bändi on muun muassa palkittu vuoden tulokkaana Indie Awardseissa. Nyt orkesteri on saanut valmiiksi toisen albuminsa, ja levyä esitellään tänään Soundin sivuilla Vessanpönttö-nimisen singlen verran. Kuuntele ylempää!

Vessanpönttö on naiivi rakkauslaulu, keikoilla olen huomannut, että joidenkin mielestä biisi saattaa olla vähän hassu. Itse en kappaletta kirjoittaessani miettinyt sen olevan hassu, enempi minua biisissä kiinnosti kontrasti: sä oot mun leppäkerttu, mä oon sun vessanpönttö. Onhan tuo ääneen sanottuna kieltämättä aika hassusti sanottu”, laulaja-kitaristi Felix Lybeck kuvailee biisiä tiedotteessa.

Bad Saunan toisen albumin nimi on Potslojo, ja levy tulee julki 14. tammikuuta. Aikaisemmin tuotokselta on esitelty singlekappale Kaikki kotona. Bad Sauna tiedottaa puuhistaan Facebookissa täällä.

Lisää luettavaa