Eppu Normaali konserttisalikiertueelle – ohjelmassa 12 keikkaa pitkin Suomea

28.10.2021 11:44

Iloisia uutisia Eppu Normaalin ystäville! Koronahiljaisuuden jälkeen jäseniään venyttelevä suomirock-suuruus suuntaa alkuvuodesta taas tien päälle. Ohjelmassa on tusinan verran keikkoja Helsingin ja Oulun välimaastossa.

Musiikkia Rantalasta -nimisellä kiertueella kuullaan akustisia versioita Eppujen suurista hiteistä ja harvinaisemmistakin biiseistä. ”Yhtyeellä ja sen jäsenillä on yhteensä sen verran ikää, että tämän loputtoman riemun loppu on lähempänä kuin alku. Siispä nyt kaikki irti, vielä kun voi”, yhtye kommentoi tiedotteessa.

Orkesterin mukana kulkee pianisti Iiro Rantala, joka esiintyi Eppujen kanssa myös Tampereen Ratinan stadionkeikalla vuonna 2016 sekä kuluneen kesän festivaaleilla.

”Pianon pimputtaminen Eppu Normaalissa kuuluu niiden piristävien asioiden joukkoon, jotka sattuvat vielä olemaan laillisia. Yhtye on 45 vuodessa hitsautunut suhteellisen yhtenäiseksi yksiköksi. Voi sanoa, että biisit kyllä menevät jo. Minun roolini on se uusi kaveri toimistolla, joka tuo soppaan uudenlaista maustetta. Tämän puoleensavetävän ja kiehtovan mausteen nimi on jazz”, Iiro Rantala kertoo.

Konsertit alkavat saleissa klo 19. Konserttien arvioitu kesto on väliajan kanssa liki kolme tuntia. Kiertueen lipunmyynti alkaa Lippupisteessä ja Ticketmasterissa perjantaina 29. lokakuuta alkaen hintaan 46,50 euroa. Kiertueaikataulu löytyy alapuolelta:
28.1. Jyväskylä, Paviljonki
29.1. Tampere, Tampere-talo
30.1. Oulu, Madetojan Sali
9.2. Lahti, Sibeliustalo
11.2. Hämeenlinna, Verkatehdas
12.2. Helsinki, Kulttuuritalo
15.2. Mikkeli, Mikaeli
16.2. Turku, Logomo
17.2. Järvenpää, Sibelius-sali
19.2. Pori, Promenadisali
23.2. Hyvinkää, Hyvinkääsali
24.2. Kouvola, Kuusankoskitalo

Lisää luettavaa