Eric Clapton julkaisi uuden kappaleen – kitaristilegenda kritisoi tällä kertaa mediaa

26.12.2021 19:15

Kitaristilegenda Eric Clapton on julkaissut uuden kappaleen. Seitsemänminuuttisen Heart of a Child -nimisen biisin työstössä on ollut mukana myös italialainen arkkitehti Robin Monotti, joka on herättänyt verkossa huomiota koronarokotteita vastustavilla mielipiteillään.

Heart of a Child ei käsittele suoranaisesti koronaa, mutta sisältää kritiikkiä median vaikutusvallasta ihmisiin. Sillä soittavat Claptonin lisäksi Sonny Emery (rummut), Nathan East (basso), Dirk Powell (mandoliini), Daniel Santiago ja Pedro Martins (kitarat), Simon Climie (koskettimet/perkussiot) sekä Sharon White ja Katie Kissoon (taustalaulut). Jousisovituksista vastaa Nick Ingman.

76-vuotias Clapton on ollut viime aikoina varsin aktiivinen. Mies on tehnyt yhteistyötä Van Morrisonin kanssa ja julkaissut aiemmin oman protestilaulunsa This Has Gotta Stop. Lisäksi mieheltä on ilmestynyt marraskuussa pandemian aikana nauhoitettu The Lady in the Balcony: Lockdown Sessions -filmi/albumi. Lisäksi miehen on raportoitu olevan mukana Ozzy Osbournen tulevalla albumilla.

Uutuuskappale ja sille tehty video tarkastettavissa alta.

Lisää luettavaa