Erikoinen välikohtaus ennen N.W.A.-räppärin keikkaa – Poliisit ampuivat raivostunutta ja aseistautunutta fania

22-vuotias mies alkoi ammuskella, kun tämä ei saanut lippua loppuunmyytyyn konserttiin.

Rolling Stone -lehti kertoo erikoisesta välikohtauksesta, joka sattui sunnuntaina Kalifornian San Diegossa. 22-vuotias mies oli raivostunut, koska hän ei saanut lippua loppuunmyytyyn Ice Cuben konserttiin ja alkoi suutuksissaan ammuskella väkijoukkoon puoliautomaattikäsiaseen kanssa. Lähistöllä ollut poliisipartio puuttui kuitenkin nopeasti tilanteeseen ja joutui vastaamaan tuleen. Ammuskelija vietiin sairaalaan hoidettavaksi, mutta muilta vahingoilta ja uhreilta vältyttiin. San Diegon poliisi tiedotti asiasta myöhemmin Twitterissä.

Konserttia ei välikohtauksesta huolimatta peruttu vaan Cube nousi lavalle suunnitelmien mukaisesti. Räppäri kuitenkin kommentoi tapahtunutta maanantaina Twitterissä ja totesi, että ”Harmi, että osa jätti keikan väliin, mutta ymmärrän kyllä. Tarinan opetus: tule katsomaan kaveriasi Cubea… mutta jätä mutka kotiin”.

Ice Cuben konsertti järjestettiin raviradalla, jossa oli välikohtauksen sattuessa käynnissä ravikisat. Lippuluukulla ammutut laukaukset kuuluivat radalle ja tallentuivat myös kisan televisiolähetykseen. Alla pätkä erään Twitter-käyttäjän julkaisemasta tallennuksesta, jossa kisan selostajat reagoivat kuulemiinsa laukauksiin.