Esa Pulliainen ja Mr. Breathless nostavat hattua Hurriganesille ja The Boysille – kuuntele uusi biisi

31.7.2020 15:53

Kitaristisuuruus Esa Pulliainen iskee kyntensä jälleen rock’n’roll-soundeihin. Agents-kippari laittoi kasaan uuden EP & MrB -sivuprojektin veteraanirokkari Mr. Breathlessin kanssa, ja tänään saatiin kuultavaksi single tulevalta pienlevyltä. Kuuntele Metsämökin tonttu (!) esimerkiksi Spotifysta.

Kappale enteilee neljän biisin ep:tä, joka tulee julki 28. elokuuta. ”Tavallaan tää on kunnianosoitus suomalaisen juurirockin kultakaudelle, The Boysille ja Ganesille. Näitä on mahdollisesti tulossa lisääkin, siksi pian julkaistavan levyn nimessä on vol. 1”, Pulliainen kertoo tiedotteessa.

The Boysin kappaleita sisältävä Happy Rokkenrol! Vol.1 julkaistaan Svart Recordsin ja Etnomono Recordsin yhteistyönä. Esa Pulliainen pyöritti vuosina 1981–84 Johanna Kustannuksen alaisuudessa Etnomono-levymerkkiä, jonka nimi nyt on herätetty uudelleen henkiin uuden julkaisun myötä.

”Label toimi aikanaan Johanna Kustannuksen Atte Blomin rahoituksella. Ja kun kauppa ei käynyt odotetusti, ajattelin lopulta, että tämä on liian kallis harrastus – nimittäin Atelle. Atte näki mussa jonkinlaista lahjakkuutta ja osoitti luottamusta antamalle mulle tuotanto- ja soittoduuneja, vaikka olin vielä tavattoman nuori tuohon aikaan”, Pulliainen sanoo.

Pulliainen ja Mr. Breathless aikovat lähteä syksyllä myös kiertueelle. Seuraava varmistunut keikka nähdään 15. lokakuuta Tampereen G Livelabissa.

Lisää luettavaa