”Esikoiseni olkoon kädenojennus sille hitusen nuoremmalle versiolle minusta” – Sakari Preuss julkaisee debyyttialbuminsa syksyllä

Preussin voi nähdä keikalla seuraavan kerran lauantaina 7. heinäkuuta.
5.7.2018 08:28

Soundin Perjantaibiisi– ja Lauantaileka-juttusarjoistakin tuttu Sakari Preuss viimeistelee parhaillaan debyyttialbumiaan, joka julkaistaan syyskuussa. Taiteilijanimen takaa löytyvä laulaja-lauluntekijä Kalle Kaasinen kertoo albumin olevan löyhä konseptilevy tämän elämästä Joensuussa.

– Sain sen kappalemateriaalin osalta valmiiksi jo ennen kuin muutin vuodenvaihteessa ja koen tärkeäksi, että se ammentaa juuri siitä paikasta ja elämänvaiheesta. Esikoiseni olkoon kädenojennus sille hitusen nuoremmalle versiolle minusta, joka ei ymmärtänyt lopettaa harhaista haaveiluaan ajoissa. Kiitos ja mene parturiin, Kaasinen kuvailee.

– Rakastan kaikkia niitä lauluja ja tuntuu aivan valtavalta helpotukselta tietää, että tähänastisen elämäni parhaat vedot kootaan samoihin kansiin tarkoitetussa järjestyksessä.

Levyn viimeinen single viimeistellään heinäkuun lopussa ja sille tullaan Kaasisen mukaan kuvaamaan myös video Tallinnassa. Sitä odotellessa kannattaa katsoa yllä oleva livevideo Näin meidän kesken -kappaleesta. Sakari Preussin voi nähdä keikalla seuraavan kerran tulevana lauantaina 7. heinäkuuta G Livelabissa yhdessä Antero Lindgrenin kanssa.

– Tiedän sanoa jo parin viikon takaisin yhteiskeikan ansiosta, että sovimme musiikillisena pakettina mainiosti yhteen. Antero on vähän karskimpi ja minä taas enemmän sellaista kirpeää sokeria.

Lisää luettavaa