Espoon Sellosali täyttää keväällä 20 vuotta – juhlavuoden ohjelmistossa Ismo Alanko, Michael Monroe, Knipi…

Espoon Sellosali on ennättänyt ensi vuonna jo 20 vuoden ikään. Onneksi olkoon tälle kulttuurikeitaalle! Nyt talo julkisti ohjelmistonsa kevätkaudelle, ja tasavuosikymmeniä juhlitaan sekä veteraaniartistien että uusien tulokkaiden voimin.

Konkariosastoa edustavat esimerkiksi Ismo Alanko (29.3.), Knipi (26.1.), Michael Monroe (31.3.) ja Saimaa (17.2.). Uudemmista tulokkaista mukana ovat puolestaan muun muassa Ege Zulu (25.2.), Knife Girl & Pambikallio (20.4.) ja Costee (18.3.). Laulun takaa -illassa kurkistetaan Timo Kotipellon musiikin taustoihin, ja ulkomailta Espooseen saapuu esimerkiksi laulaja-lauluntekijä Sophie Zelmani Ruotsista.

Juhlavuoden kunniaksi ohjelmistossa on myös häivähdys retroa, sillä 2000-luvun taitteen suosikkiduo Disco tekee paluun. Kahden artistin erikoisillassa nähdään puolestaan suomalaisen iskelmän kestotähdet Meiju Suvas ja Mikko Alatalo. Katso Sellosalin koko ohjelmisto laitoksen verkkosivuilta. Hyvä että kulttuuri kukkii Espoossa kaikkien näiden vuosien jälkeenkin!

EDIT KLO 19.11: Ege Zulun keikkapäivämäärä korjattu.