Ex-Dream Theater ja Guns N’ Roses -jäsenten Sons Of Apollolta uusi biisijulkaisu – Coming Home todistaa, ettei yhtye ole pelkkää progekikkailua

Orkesteri julkaisee debyyttialbuminsa lokakuussa.

https://youtu.be/J_1N8kVYfkE

Sons Of Apollo julkaisee debyyttipitkäsoittonsa 20. lokakuuta. Mike Portnoyn (ex-Dream Theater), Derek Sherinianin (ex-Dream Theater), Ron ”Bumblefoot” Thalin (ex-Guns N’ Roses), Billy Sheehanin (Mr. Big) ja Jeff Scott Soton (Trans-Siberian Orchestra, ex-Yngwie Malmsteen) muodostama superryhmä on julkaissut levyltä aiemmin progehtavan singlen Signs Of The Time ja nyt on vuorossa bändin ensimmäinen musiikkivideo suoraviivaisempaan Coming Home -kappaleeseen.

”Biisi tuntui heti ikään kuin Sons Of Apollon eeppiseltä ’sisääntulolta’, aivan kuin taistelija astuisi kehään. Tiesin, että tämän on pakko olla ensimmäinen videomme ja ensimmäinen kerta, kun ihmiset näkevät meidät soittamassa yhdessä. Video kuvattiin Ocean-studiossa Kaliforniassa, missä levymme sävellettiin ja äänitettiin. Joten näette oikeastaan juuri sen paikan ja ympäristön, jossa yhtye on syntynyt”, Mike Portnoy kuvailee.

”Oletan, että ihmiset odottavat tällaisen kokoonpanon olevan pelkkää omahyväistä musiikillista runkkausta – ja myönnetään, levyllä on kolme kymmenminuuttista proge-eeposta – mutta Coming Home näyttää, että osaamme rockata siinä missä klassiset bändit kuten vaikkapa Van Halen.”