Huhut Mike Portnoyn uuden ”superbändin” kokoonpanosta pitivät kutinsa – Sons of Apollo -yhtyeellä ei lahjakkuudesta ole todellakaan pulaa

Portnoyn lisäksi mukana on muun muassa muitakin entisiä Dream Theater -jäseniä sekä ex-Guns N' Roses -kitaristi.
2.8.2017 11:09

Uutisoimme jo aiemmin keväällä mielenkiintoisista huhuista, joiden mukaan entisellä Dream Theater -kannuttajalla olisi työn alla vähintäänkin mielenkiintoinen uusi bändiprojekti. Mike Portnoy on kuitenkin pysynyt hyvin hiljaisena näistä uusista kuvioista, mutta nyt tämä varsin nimekkäistä ja lahjakkaista muusikoista koottu Sons of Apollo on valmis esittelemään itsensä.

Yhtyeen riveissä soittavat Portnoyn lisäksi niinikään Dream Theaterissa kannuksensa hankkinut kosketinsoittaja Derek Sherinian, Guns N’ Rosesissa pitkään kitaroinut Ron ”Bumblefoot” Thal, Mr. Bigissä ja Portnoyn kanssa The Winery Dogs -yhtyeessä bassotteleva Billy Sheehan sekä ex-Journey-laulaja Jeff Scott Soto. Yhtye julkaisee debyyttialbuminsa Psychotic Symphony 20. lokakuuta.

– Musiikkimme on modernia, mutta meillä on vanhan koulukunnan sielu. Sons of Apollossa yhdistyy uniikilla tavalla aito rock ’n’ roll -rehvastelu ja virtuositeetti, mikä on varsin tappava yhdistelmä! Derek Sherinian hehkuttaa.

Lukuisista projekteistaan ja yhteistyökuvioistaan tunnettu Portnoy vakuuttaa Sons of Apollon oleva ihan oikea bändi, eikä mitään hetken hauskanpitoa ja höyryjen päästelyä.

– Minä ja Billy jatkamme siitä, mihin The Winery Dogs jäi, vaikka bändiä ei olekaan kuopattu vaan olemme vain tauolla. Sons of Apollo on todellakin kokoaikainen bändi ja aiomme kiertää ympäri maailmaa vuonna 2018. Tämä on rehellisesti kaikkien viiden prioriteetti, Portnoy sanoo.

Lisää luettavaa