Ex-Journey-rumpali on niin kova Kiss-fani, että tarjosi kerran bändille kymppitonnin jamittelumahdollisuudesta – haaveeksi kuitenkin jäi

20.8.2018 21:33

Entinen Journey-rumpali Deen Castronovo taitaa todellakin olla melkoisen kova Kissin fani. Mies nimittäin muistelee hiljattain Legendary Rock Interviewsille myöntämässään haastattelussa, kuinka oli kerrankin valmis maksamaan 10 000 dollaria päästäkseen soittamaan bändin kanssa kaksi biisiä – eikä sen olisi tarvinnut tapahtua edes livenä.

Ennen kuin Castronovo liittyi The Dead Daisies -yhtyeeseen, bändi rundasi hetken aikaa Kissin lämppärinä. Niinpä mieheltä tiedusteltiin millaisia tunnelmia tämän tilaisuuden missaaminen hänessä oikein nykypäivänä mahtaa herättää.

”Oli luultavasti parempi etten ollut mukana, koska olisin ollut sen verran ahdistelijafani… se ei olisi ollut hyvä juttu”, mies juttelee. ”Nyt olemme kuitenkin lähdössä Kiss Kruiselle. Olen täysin varma, että he joutuvat lukitsemaan minut hyttiini ja heittämään avaimen pois. Hengailen helkkari vieköön Paul Stanleyn kanssa ja kyselen: ’Voinko tulla käymään? Voinko katsella kun meikkaat?'”

”Kun olin vielä Journeyssä, pyysin manageriani ottamaan yhteyttä [Kiss-manageri] Doc McGheehen ja kertomaan, että annan Gene Simmonsille 10 000 dollaria, jonka hän voi lahjoittaa hyväntekeväisyyteen haluamaansa kohteeseen, jos voin soittaa heidän kanssaan kaksi biisiä”, mies jatkaa. ”Sitä ei ikinä tapahtunut, mutta se olisi ollut unelmien täyttymys.”

Castronovo sai lähtöpassit Journeystä vuonna 2015 sekoiltuaan liikaa huumausaineiden kanssa.

Lisää luettavaa