Ex-kitaristi paljastaa: tulevan Oasis-dokkarin erinomaisuus ”ensimmäinen asia, josta Liam ja Noel ovat olleet yhtä mieltä 20 vuoteen”

Amy Winehousesta kertovan, lukuisia palkintoja pokanneen Amy-dokumentin tekijöiden seuraava projekti, Gallagherin veljeksistä ja brittipopjätti Oasiksesta kertova Supersonic saa ensi-iltansa 2. päivä lokakuuta. NME kertoo ohjaaja Mat Whitecrossin paljastaneen muutamia mielenkiintoisia yksityiskohtia filmin työstöstä ja toteutuksesta Q Magazinelle.

Whitecrossin mukaan elokuvassa ei tulla näkemään perinteisiä ”puhuvia päitä”, vaan Gallagherin veljekset toimivat ikään kuin tarinansa kertojina runsaan arkistokuvamateriaalin ohessa. Ohjaaja mainitsee myös ex-Oasis-kitaristi Paul ”Bonehead” Arthursin todenneen, että veljesten positiivinen suhtautuminen dokumenttiin on ”ensimmäinen asia, josta Liam ja Noel ovat olleet yhtä mieltä 20 vuoteen”. Aikamoinen kohteliaisuus! Lisäksi artikkelissa paljastetaan, että Gallagherit kyselivät suurella mielenkiinnolla muistelusessioissaan mitä toinen oli omalla vuorollaan asioista puhellut.

Liam Gallagher on jo ehtinyt julistaa dokkarin ”raamatulliseksi”, mutta toisaalta myös pahoittanut mielensä siitä, että sen ensi-ilta järjestetään Lontoossa, eikä veljesten synnyinsijoilla Manchesterissa.