Ex-kitaristi sen vahvistaa: Dave Mustainella tarkat pukeutumisohjeet Megadeth-muusikoille

Imagoasiat olivat Chris Broderickin kertoman mukaan Dave Mustainen sydäntä lähellä.

Nykyisin metallin superyhtyeeksikin tituleeratussa Act of Defiancessa vaikuttava Chris Broderick muisteli aikojaan thrash-jätti Megadethin riveissä Doc Coylen luotsaamalle The Ex Man -podcastille. Broderick toimi Megadethin kitaristina vuodet 2008-2014.

”Juttelimme tästä ennen podcastin alkua ja sanoit, että hommasta 50% on musiikkia ja 50% imagoa”, mies juttelee. ”Ennen Megadethiä ajattelin, että ’ei, se on aina 100%:sti musiikkia’. — Se liittyy ihmismielen ymmärtämiseen ja siihen, kuinka yhtye nähdään ja millaisen kuvan annamme itsestämme.”

Coylen kysyessä onko huhuissa, joiden mukaan nokkamies Dave Mustainella olisi yhtyeelleen tarkempikin pukukoodi perää, Broderick paljastaa seuraavaa:

”Kyllä. Ehdottomasti. Hän haluaa sinun kantavan itsesi tietyllä tavalla. — Ei tarvitse kuin katsoa miltä minä näytin yhtyeessä ollessani. Käytin napitettua paitaa lavalla 90% ajasta ja olihan siellä muitakin tuon kaltaisia vaatimuksia.”

Broderick tarkentaa jo mainittuja vaatimuksia vielä sen verran, että esimerkiksi hiusten pitämistä ponnarilla julkisesti ei katsottu suopeasti.

Voit kuunnella koko haastattelun alta.